Člani pričeli s pripravami na sezono 2024/25

Članska ekipa je s prvim avgustovskim dnem zaključila z dopusti/počitnicami ter pričela s pripravami na novo sezono - sezono 2024/25.


Članska ekipa se po enoletnem igranju med slovensko elito tako vrača na prvobeligaški oder. Pred uvodnim treningom je fante nagovoril predsednik Tomaž Šnajdar, nato pa besedo predal trenerju Alešu Repini, ki je fante na kratko spomnil na letošnje cilje. Po nagovoru pa je sledil trening, ki bo v naslednjih tednih posvečen pridobivanju kondicije in moči. Za to bo tudi letos skrbel naš nekdanji trener Miha Podlogar. 


Pred tekmo 1. kroga 1.B lige (doma proti RK Dobova, 14. septembra) bodo naši odigrali prijateljske tekme proti ekipam RD Riko Ribnica, MRK Ljubljana, RD Urbanscape Loka, RK Mokerc KIg, RK SVIŠ in RK Frankstahl Radovljica.


Aleš Repina je po uvodnem treningu o ciljih in pričakovanjih povedal naslednje: "Tukaj se nimamo kaj skrivati, glede na to da smo lanskoletni prvoligaš. Naša želja oziroma pričakovanja so, da smo eni glavnih favoritov za prva mesta in od tega ne bežimo. Tudi ekipa je tako sestavljena da ta cilj dosežemo."


Na uvodnih treningih bosta manjkala Rok Gregorič in Matevž Mlakar, ki sta na pripravah kadetske reprezentance in bosta v tem mesecu igrala na evropskem prvenstvu za kadete v Črni gori. Prvi del sezone pa bo, zaradi izmenjave v tujini, manjkal Andraž Pangerc. 


S koncem pretekle sezone so se od našega kluba poslovili Matija Gliha (prestop v MRK Krka), Mark Šalamon (MRK Krka), Blaž Nosan (RD RIko Ribnica), Timotej Drnovšek (RK Mokerc KIG) in Žiga Regner (zaključek kariere)


Članska ekipa ŠRD Škofljica - 2024/25:
Vratarji:
Domen Lipužič, Matevž Mlakar, Žan Rauh
Krila: Juš Rot, Aljaž Levstek, Žiga Pucihar, Lin Gombač, Andraž Pangerc
Zunanji igralci: Tilen Dolinšek, Peter Etling, Luka Kljun, Jon Rot, Rok Gregorič, Matic Pangerc, Mark Lipovac, Jaša Bogovič, Tin Juričev
Krožni napadalci: Aljaž Lešek, Matic Šnajdar, Mark Pirnat



Deli objavo