V petem krogu 1. B DRL, je v soboto, 27.10.2012, v dvorani na Škofljici, gostovala  ekipa  RK DOL TKI HRASTNIK in pred cca. 100 gledalci suvereno slavila zmago. Do izraza je prišel širši izbor izkušenejših in višjih igralcev, ki v nobenem trenutku tekme niso imeli nobenih težav z domačo, od poškodb oslabljeno ekipo.

Gostujoča ekipa je na tekmi prišla do prvega vodstva in ga ni izpustila do zadnjega sodnikovega žvižga. V prvih minutah tekme so igralci ŠD ŠKOFLJICE PEKARNE PEČJAK še nekako držali korak z gosti, proti sredini polčasa pa je razlika narasla na 5, 6, zadetkov in s tako razliko se je prvi del tekme tudi končal (10:16).

Tudi v drugem delu je bila slika podobna. Domači igralci so sicer v obrambi zaigrali mnogo bolje, tako, da gostje niso več prihajali do lahkih zadetkov, vendar se je v napadu zgodilo preveč tehničnih napak, da bi se lahko zgodil preobrat. Proti koncu tekme, ko je bil zmagovalec že zdavnaj znan, je nivo igre pri obeh padel, tako, da se je tekma brez kakršnega koli vznemirjenja pripeljala do konca. Po zadnjem žvižgu sodnikov, ki sta mimogrede, zelo solidno opravila svoje delo, se je rezultat na semaforju ustavil pri  25:32.

STRELCI; ŠD ŠKOFLJICA PEKARNA PEČJAK: Leskovar 1, Legnar 1, Huskič 2, Tomšič 2, Boljtežar 4, Obajdin 2, Vojin 12, Cvetko 1 zadetek;
RK DOL TKI HRASTNIK: Lesjak 7, Ribič 2, Ščurek 5, Klepej 3, Zore 3, Bauerheim 1, Ramič 1, Lisec 3, Kmetič 1, Teržan 4, Jazbec 2 zadetka.

Vodja članske ekipe ŠD ŠKOFLJICA PEKARNA PEČJAK – Janez Rigler