Pretekli vikend se je v Kopru odvilo državnu prvenstvo v rokometu za mlajše selekcije, kjer je klubske barve zastopala tudi naša kadetska ekipa.

Kadetsko ekipo ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak je vodil trener Nik Hvala Stojanović, ki je bil v preteklih letih tudi član slovenske moške reprezentance v rokometu na mivki. Fantje, ki so v tej sezoni v dvoranskem rokometu igrali tako kadetsko kot mladinsko ligo, so osvojili bronasto medaljo. V prvem delu državnega prvenstva so fantje morali priznati premoč nasprotnikom Predators ter RK Kronos in zmagali proti RD LL Grosist Slovan. Nato jih je čakal še boj za tretje mesto, kjer so premagali Ljubljančane in tako osvojili bronasto medaljo. Tako so dosegli še en lep klubski uspeh za konec sezone.

Ekipo ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak so v rokometu na mivki zastopali Mark Šalamon, Blaž Šnajdar, Maks Trančar, Kris Šegula, Rok Gregorič, Jaka Dubrovski, Tit Mezek, Matic Kastelic, Jaka Andrej Bučar, Žiga Pucihar ter kot pomoč Anžej Blatnik iz Mokerc KIGa ter trener Nik Hvala Stojanović. 

Čestitke fantje!