Naša mladinska ekipa se je v sezoni 2020/21 uvrstitla v prvo slovensko mladinsko rokometno ligo.

Ekipa, ki jo je skozi celotno sezono vodil Sebastjan Obajdin Parfant (v drugem delu sezone tudi članski trener) se je v elitno mladinsko slovensko ligo uvrstila z zgolj enim porazom.To je vsekakor zgodovinski uspeh za naš klub, saj se bo prvič od ustanovitve kluba na Škofljici igrala elitna mladinska liga. 

V letošnji, posebni, sezoni, so naši fantje najprej odigrali v 2. mladinski ligi Zahod, iz katere so se prebili brez poraza (zmage proti ekipam RK Radovljica, RK Ajdovščina, RK Grosuplje, RK Kronos, MRK Nova Gorica in RD Slovan). Nato jih je čakala končnica najboljših ekip (3 iz ene in 3 iz druge skupine), kjer so odigrali tri tekme. Na prvem srečanju so v gosteh premagali ekipo RD RIko Ribnica, na drugem žal morali doma priznati premoč ekipi MRD Dobova in na zadnjem so v gosteh premagali še ekipo RK Sevnica. S tem so si zagotovili prvo mesto v 2. mladinski ligi ter tako priigrali igranje v prvi slovenski mladinski rokometni ligi. 

Naše fante tako v prihodnji sezoni čakajo tekme proti najboljšim ekipam v državi (RK Celje Pivovarna Laško, RK Gorenje, RK Jeruzalem Ormož, ...)