Dohodninska zakonodaja v Sloveniji omogoča, da lahko sami določite, kje bo končal del zneska odmerjene dohodnine. Do 0,5 % slednjega lahko namenite v različne namene. Med možnimi prejemniki je tudi naš klub ŠRD Škofljica. 

Kako nameniti del dohodnine našemu klubu?

Postopek je zelo enostaven, opravite pa ga lahko preko spleta ali s poštno pošiljko, in sicer na tri načine:

  1. S par kliki (na tej povezavi) na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije vneseš svoje podatke (ime, priimek, naslov in davčna številke) ter izbereš naš klub ŠPORTNO ROKOMETNO DRUŠTVO ŠKOFLJICA. 
  2. Če ste uporabljate sistem eDavki (za uporabo potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo), lahko to storite z nekaj kliki na računalniku. Do spletnega obrazca za oddajo zahtevka lahko dostopate na tej povezavi.
  3. V nasprotnem primeru pa natisnite in izpolnite preprosto izjavo (izjavo lahko prenesete na tej povezavi) ter jo po pošti pošljite (ali osebno dostavite) eni izmed izpostav Finančnega urada Republike Slovenije (seznam in podatke o izpostavah se nahaja na tej povezavi).

Za vas je POMEMBNO, da se višina vaše dohodnine zaradi tega ne spremeni in da tu ne gre za dodaten izdatek, temveč za znesek, ki ga v nasprotnem primeru prejme država.

HVALA vsem, ki boste s tem pomagali našemu klubu in mladim nadebudnim rokometašem.