Po kar šestih mesecih prekinitve se s tem vikendom pričenjajo uradna tekmovanja naših mlajših selekcij pod okriljem Rokometne zveze Slovenije.

Kot prve ekipe bodo na teren stopile selekcije Kadetov ter Starejših dečkov A in B.

Kadete, ki jo vodi trener Aljaž Pavlič, čaka "novoustanovljeno" tekmovanje, kvalifikacije za kadetsko prvo ligo. V primeru uspešnosti pri tekmah, jih čaka igranje v prvem kakovostnem razredu kadetskega tekmovanje. Kadetski klubi so bili namreč še do lanske sezone razdeljeni po predelih Slovenije (center, vzhod, zahod, jug...), s to sezono pa bodo tekmovali ali v prvi ali v drugi kadetski ligi (po sistemu mladincev in članov). Za preboj v prvo ligo jih čakajo boji proti ekipam Kočevja, Ljubljane in Kronos Logatec. Kot prvi nasprotnik pa bo ta vikend ekipa Kočevja.

Starejši dečki A, ki ji bo vodil trener Aljaž Pavlič, bodo še naprej igrali v skupini CENTER I, kjer pa jih v prvem delu čakajo ekipe MRK Ljubljana, RK Mokerc KIG, RK Grosuplje, RD Urbanscape Loka, RK Radovljica in RK Cerklje. Prvi nasprotnik pa bo ta vikend ekipa Radovljice, kjer bodo naši fantje gostovali. 

Tudi Starejši dečki B, ki ji bo vodil trener Nik Hvala Stojanovič,  bodo še naprej igrali v skupini CENTER I, kjer pa jih v prvem delu čakajo ekipe MRK Ljubljana, RK Mokerc KIG, RK Grosuplje, RD Urbanscape Loka, RK Radovljica in RD LL Grosist Slovan. Prvi nasprotnik pa bo ta vikend ekipa Radovljice, kjer bodo naši fantje gostovali. 

Mladinci, ki jih bo vodil trener Sebastjan Obajdin Parfant, bodo ta vikend še prosti in z novo sezono pričenjajo prihodnji vikend. V letošnji sezoni jih čaka boj za vstop v prvo slovensko mladinski ligo, tako da se bodo s tekmeci pomerili v 2. državni mladinski ligi zahod. V prvem delu se bodo pomerili proti sedmim ekipam, in sicer proti MRK Nova Gorica, RK Ajdovščina, RK Grosuplje, RK Kronos, RK Radovljica, RD LL Grosist Slovan in RD Jadran Hrpelje-Kozina. Prvi nasprotnik bo v prihodnjem vikendu ekipa Kronosa.

Članska ekipa pa bo s tekmami pričela zadnji vikend v mesecu septembru (26. septembra), in sicer bodo doma gostili ekipo Grosuplja. 

Razpored tekem mlajših selekcij, sezona 2020/21
STAREJŠI DEČKI A, Sobota 12. september
11.20 RK Radovljica - ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak

STAREJŠI DEČKI B
10.00 RK Radovljica - ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak

KADETI
16.30 ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak - RK Kočevje

Vse domače tekme, tako mlajših selekcij kot članske ekipe, so do nadaljnega po navodilih NIJZ zaprte za javnost.