Vodstvo Rokometne zveze Slovenije je danes sprejelo odločitev, da vključno z današnjim dnem, 12. 3. 2020 do nadaljnjega prekinja vsa tekmovanje v vseh članskih ligah in  tekmovanju mladih.

Z današnjim dnem (četrtek, 12.03.2020) so tako preklicane tekme vseh kategorij ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak. Vodstvo našega kluba se je, v želji po zagotovitvi varnosti igralcev in članov kluba, odločilo, da bo do nadaljnega (do preklica) odpovedalo tudi vse treninge selekcij našega kluba.

O nadaljevanju tekmovanja boste tako pravočasno obveščeni, ko bodo organi Republike Slovenije ocenili, da ponovno obstajajo pogoji za zbiranje oseb na javnih prireditvah v zaprtih prostorih. To odločitev je sprejelo vodstvo RZS, skupaj s predsedniki članskih lig in P ZRKTM glede na seznanitev s trenutnim mnenjem uradnih organov RS glede preprečitve in zajezitve širjenja korona virusa.

Vse člane kluba, igralce, trenerje in starše prosimo za razumevanje in vas bomo o nadaljnih ukrepih obevščali na spletnih kanalih kluba.