Delo z mladimi rokometaši ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak je podprla tudi Nova Ljubljanska banka, d.d.

Nova Ljubljanska banka, d.d. je že peto leto zapored pripravila razpis, s katerim podpirajo lokalne klube, ki mlade spodbujajo h gibanju in zdravemu življenjskemu slogu ter prek športnih vrednot skrbijo za celostni razvoj njihovih mladih osebnosti.

Na razpisu je bil letos, kot eden izmed 36 klubov, v močni konkurenci iz vse Slovenije, izbran tudi ŠRD Škofljica. NLB je tudi letos izbrala partnerje, s katerimi deli isto vizijo – mlade, ki danes bolj ali manj živijo v virtualnem svetu, usmerjati nazaj v naravo, športne dvorane in na igrišča. V ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak smo ponosni, da je NLB prepoznala dobro delo v društvu in podprla naša prizadevanja za vključenost mladih v šport. Rokomet ima na Škofljici zelo dolgo tradicijo, saj letos praznuje 60-letnico, poseben poudarek pa je prav na delu z najmlajšimi selekcijami. Finančna sredstva bomo v društvu namenili za nadaljevanje uspešnega programa rokometne šole, ki v letošnji sezoni vključuje tudi udeležbo mednarodnih turnirjev doma in v tujini. NLB bo letos podprl 36 lokalnih športnih klubov, iz 31 krajev po vsej Sloveniji, v katerih trenira več kot 3000 otrok. Nabor športov je enak kot lani: smučanje, rokomet, nogomet, namizni tenis in jadranje. 

Logo NLB sponzorski negativ CMYK

Na sliki: Igor Zupančič, predsednik društva; Andrej Krajner, direktor Komuniciranja NLB; Grega Gregorič, član upravnega odbora društva.