Pretekli vikend je bil za naše mlade upe izredno uspešen za vse selekcije, med drugim imamo še vedno dve povsem neporaženi ekipi.

Niz neporaženosti imata zaenkrat namreč kadetska in mladinska ekipa. Mladinci, ki jih vodi pomočnik glavnega članskega trenerja Miha Podlogar je v nedeljo bila bitko z drugo neporaženo ekipo v 2. mladinski ligi center. Naši so z izredno obrambo Ribničane premagali in tako zmagali še na peti zaporedni tekmi zapored. V četrtek jih čaka še zaostala tekma z Grosupljim, nato pa repezentančnih premor. Pred tem premorom pa so niz neporaženosti podaljšali tudi kadeti trenerja Sebastjana Obajdina. V gosteh so premagali ekipo Radovljice in si tako priigrali šesto zaporedno zmago.

Odlično so ta vikend v gosteh igrali tudi Starejši dečki B, ki so, podobno kot kadeti, gostovali pri Radovljici. Fantje so odgarali odlično in zmagali z visoko prednostjo. Naši mladi upi Mlajši dečki B pa so doma gostili ekipo Loke in prav tako zmagali.

Rezultati tekem mlajših kategorij v preteklem vikendu:
MLAJŠI DEČKI B
ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak - RD Urbanscape Loka 20:7 (15:6)
Štrukelj 7, Čolić 5, Cigan in Gregorič po 3, Kolenc in Rot po 1

STAREJŠI DEČKI B
RK Radovljica - ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak 14:37 (5:23)
Levičnik 9, Gregorič 8, Kastelic in Mezek po 6, Pečar in Štrukelj po 3, Šporar 2

KADETI
RK Radovljica - ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak 27:33 (14:14)
M. Šnajdar 10, Gliha 7, Končan 5, Jon Rot 4, Marucelj 2, Šegula, Juš Rot, Bedenčič, Kocjančič-Kovačič in B. Šnajdar po 1

MLADINCI
ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak -
RD Riko Ribnica 26:20 (12:10)
Janželj 9, Etling in Štubler po 3, Avguštin, Šnajdar in Trtnik po 2, Messaci, Lipužič, Gliha, Pangerc in Jon Rot po 1

Vsem ekipam čestitamo za odigrane tekme ter seveda tudi zmage.