Za našo člansko ekipo so se ta četrtek zaključili praznični dnevi in čas je bil za prv trening v letu 2019!

Trener Gregor Cvijić je tako zbral svoje varovance na prvem treningi v dvorani OŠ Škofljica. Po nekaj minutnem govoru so tako fantje začeli s prvimi treningi, kjer bo večji poudarek na fizični pripravi. Tukaj ima večjo vlogo pomočnik trenerja in obenem tudi kondicijski trener Miha Podlogar. Slednji je tokrat povedal nekaj tudi o pričakovanjih januarskih priprav in tekmovalnih ciljih v drugem delu sezone 2018/19: "Vsekakor je naš cilj, da presežemo število točk, ki smo jih dosegli v prvem delu. Tako kot do sedaj, bomo v vsako tekmo vstopili z mislijo, da osvojimo obe točki. Da pa dosežemo zastavljen cilj, moramo opraviti temeljito kondicijsko pripravo, s katero smo ravnokar pričeli. Glavne naloge priprav so sanirati manjše poškodbe iz prvega dela ter z celostno vadbo maksimalno fizično pripraviti igralce na tekme drugega dela sezone."

Seveda brez prijateljskih tekem pred pričetkom nadaljevanja sezone 1.B lige ne bo šlo (o rezultati le-teh vas bomo sproti obveščali), prva tekma 1.B lige pa naše člane čaka že takoj ob vstopu v drugi mesec koledarskega leta 2019. V štirinajstem krogu bodo naši fantje namreč 2. februarja gostili eklpo RD Butan Plin Izola.

Članska ekipa ŠD Škofljica Pekarna Pečjak je sicer v jesenskem delu odigrala 13 tekem, od tega je dosegla pet zmag, dva neodločena izida in šest porazov. To jo uvršča na trenutno osmo mesto lestvice. Na dosedanjih trinajstih tekmah je dosegla 375 zadetkov in prejela 377 golov.