Napaka
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder ir2012 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder ep2012 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Igram rokomet in plešem 2011-12

[sigplus] Critical error: Image gallery folder ir2012 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

{gallery}ir2012{/gallery}

ŠD Škofljica na EP 2012

[sigplus] Critical error: Image gallery folder ep2012 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

{gallery}ep2012{/gallery}

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran